TIMEPIECES OF SWEDEN

REVOLUTION

38MM

Skräddarsy din klocka.
Byt armband och batteri – enkelt!
Kan det bli bättre?

Fri frakt

Fria returer

Säker betalning

TIMEPIECES OF SWEDEN

VAD GÖR OSS SPECIELLA

Våra produkter är inte bara en uppsättning klockor. De är väl uttänkta smycken som kan anpassas till varje tillfälle. Vilka planer du än har är vår målsättning att du hittar en kombination av boett och armband som passar just dig, just då.

Med en boett och 3 armband i väskan kan du skapa tre unika looks, på ett par sekunder. Ta ut det armband du vill använda och trä snabbt på det i boetten. Både smidigt och stilrent. Det spelar ingen roll om du vill använda ett blått NATO-armband eller ett i svart krokodilskinn, det går lika enkelt och snabbt att anpassa looken efter tillfället.

1

Välj din boett

Vilken är din personliga stil? Vilka tillfällen använder du klocka? Vad brukar du ha för andra smycken? Vilka färger gillar du? Välj bland flera högkvalitativa boetter och hitta den som passar dig.

2

Välj armband

Nu är du redo att välja en perfekt matchning av boetter och armband som kan användas vid alla tillfällen i ditt liv. Japansk kvalité och en mängd möjligheter till ett attraktivt pris!

3

Njut av köpet

Förgyll din vardag med våra snygga, högkvalitativa och flexibla boetter och armband! I olika kombinationer skapar de vackra och tidlösa armbandsur för dig att njuta av!

Denna skiss är för att visa mina tankar på hur er webb kan se ut.
Med fokus på att tidigt etablera trovärdighet så att besökaren känner sig trygg med sina pengar i era händer. Detta görs genom bland annat ökat fokus på exklusivitet och lyx, för ett starkare varumärke - att köpa en klocka från Timepieces ska vara som att köpa en Tesla.

Sättet som denna sida är uppbyggd
öppnar nya dörrar sett till design och hastighet.

Föreslaget pris - 18 000 exkl moms
Eller 1700/mån i ett år

Priset är förhandlingsbart

Denna skiss är endast avsedd för laptops.

Boka kaffeprovning

Kontakt
Adress: Storgatan 8, Växjö
Mail: bonanmustaschen@gmail.com
tel. 076-867 27 91