Nu lanserar vi 10x Travel packs – Banana & Peanut!


Hej alla matälskare och hälsofreaks där ute! Vi har något rykande hett till er, skimra era galetter till något läckert och spännande! Vi presenterar stolt vår senaste produkt – ”10x Travel packs – Banana & Peanut”.

Visst det finns många smakblandningar där ute, men kan någon motstå den ikoniska kombinationen av banan och jordnötssmör? Inte vi i alla fall! Om du som vi älskar den söta smaken av banan blandad med den nötiga smaken av jordnötssmör, så har vi skapat denna produkt för just dig.

Våra råvaror är noga utvalda för att leverera den högsta kvaliteten. Vi har blandat havremjöl med vår speciella proteinblandning, kokosolja, avokadoolja och linfröolja för att ge dig all den energi du behöver under dagen. Dessutom har vi tillsatt frystorkat bananpulver för att ge dig en äkta banansmak.

Håll tillbaka din förvåning, för här kommer det bästa: ingredienserna är proppfulla med vitaminer och mineraler. För varje 100 gram servering får du 20% av ditt rekommenderade dagliga intag av vitamin A, D3, B12, B6, E, C, zink, järn, niacin, mangan, jod, koppar, pantotensyra, selen, riboflavin, tiamin, folsyra, krom och biotin.

Kan du tro att all denna hälsa och smak finns komprimerad i en enda produkt? Vänta inte, testa våra 10x Banana & Peanut Travel Packs nu! De är perfekta för att ta med på språng och att njuta av var du än är. Så oavsett om du är på resande fot, jobbar sent eller bara behöver en snabb och hälsosam måltidsersättning, vi har du täckt.

Kom ihåg, god mat leder till ett gott liv. Håll det hälsosamt, håll det gott! Prova vår nya produkt och förbered dig för en smakexplosion! ????????????????????

Boka kaffeprovning

Kontakt
Adress: Storgatan 8, Växjö
Mail: bonanmustaschen@gmail.com
tel. 076-867 27 91