Norra Långgatan 1

Centrum , Kalmar

Beskrivning av Kontorshotell och coworking-kontor

Kontoret, beläget på den pittoreska Kvarnholmen, är ett stenkast från Larmtorget just där stadspulsen kan kännas som starkast. Det kännetecknas av sina höga tak och vackra fönsternischer som bjuder in naturligt ljus och skapar en varm och inbjudande atmosfär i kontorslokalen. Uppdelat i olika sektioner, erbjuder lokalen både en öppen arbetsyta och privata kontorsrum, vilket gör att man kan jobba ostört samtidigt som man har möjligheten att interagera och samarbeta med kollegor.

Inför tillträdet kommer lokalen att renoveras och moderniseras, innefattande bland annat installationen av ett nytt pentry/kök och en loungedel för avkoppling. Syftet med denna uppgradering är att skapa en perfekt arbetsmiljö där medarbetare kan trivas och vara produktiva. Dessutom kommer lokalen att få en egen, separerad ingång via trapphuset. Tidigare har det funnits gemensamma utrymmen, delade med ett annat kontor på våningen, men efter renoveringen kommer det att skapas två separata och självständiga enheter.

Detta kontor är det perfekta valet för företag som söker att ge sina anställda nära tillgång till stadens utbud. Här kommer dina anställda att ha möjlighet att smidigt kunna träna på gym innan eller efter jobbet, och att njuta av Kalmars charmiga lunchrestauranger.

Denna kontorsfastighet har en total yta på 270 kvadratmeter och är utrustad med marina faciliteter som fiberanslutning, kök/pentry, konferensrum, mötesrum, serverrum samt toaletter. Den ligger på andra våningen utav tre och har tillgång till parkering i närliggande garage i mån av plats, liksom långtidsparkering på gångavstånd och kommunal parkering.

Fastigheten ligger i centrum av Kalmar, på Kvarnholmen, vilket innebär att all tänkbar service finns precis runt hörnet. Dessutom är det bara 300 meter till Kalmar Centralstation, vilket gör det möjligt för medarbetare att enkelt pendla till och från arbetsplatsen.

Innan hyresavtal signerad kommer det att finnas möjlighet att diskutera kontraktstyp, kontraktslängd samt tillträde. Värme är inkluderat i hyran.

För att få mer information och boka en visning rekommenderar vi att ni kontaktar oss på Visions Fastigheter. Vi ser fram emot att hjälpa er hitta en lokal som passar era behov!

Boka kaffeprovning

Kontakt
Adress: Storgatan 8, Växjö
Mail: bonanmustaschen@gmail.com
tel. 076-867 27 91